About XuanMing

Founded in 2012, Liyang Xuanming Chemical Co., Ltd. spesialisasi ing kimia nggoleki lan produk peptida. Adhedhasar prinsip customer pisanan lan kualitas pisanan, perusahaan Nyedhiyani luwih saka 500 produk lan layanan profesional technical support kanggo luwih saka 200 pelanggan ing industri pharmaceutical, kaendahan, pangan lan kesehatan.

produk star

Pilihan umum pecandu fitness

News Center

Pilihan umum pecandu fitness

Detailed explanation of Ninepeptide-1

Detailed explanation of Ninepeptide-1

Nine peptide-1, also known as nine-sheng ...
The cosmetic role of peptides in cosmetics

The cosmetic role of peptides in cosmetics

The biological activity of peptide depend...
Tembaga peptida / tembaga tripeptida-1 ing kosmetik

Copper peptide/copper tripeptide-1 in cos...

First, first of all, we refer to the copp...
L-Carnosine

L-Carnosine

L-Carnitine is ...
Oligopeptide-10

Oligopeptide-10

Oligopeptide-10 – is an antimicrobi...