About XuanMing

E themeluar në vitin 2012, Changzhou Xuanming Chemical Co, Ltd specializuar në kimikatet gjobë dhe produkteve peptide. Bazuar në parimin e konsumatorit të parë dhe të cilësisë së parë, kompania ofron më shumë se 500 produkte dhe shërbime profesionale mbështetje teknike për më shumë se 200 konsumatorëve në industrinë farmaceutike, bukurisë, ushqim dhe shëndetësore.

produktet yll

Zgjedhja e përbashkët e entuziastë palestër

News Center

Zgjedhja e përbashkët e entuziastë palestër

Detailed explanation of Ninepeptide-1

Detailed explanation of Ninepeptide-1

Nine peptide-1, also known as nine-sheng ...
The cosmetic role of peptides in cosmetics

The cosmetic role of peptides in cosmetics

The biological activity of peptide depend...
Бакарни пептид / бакарни трипептид-1 у козметици

Copper peptide/copper tripeptide-1 in cos...

First, first of all, we refer to the copp...
Л-Царносине

Л-Царносине

L-Carnitine is ...
Олигопептидом-10

Олигопептидом-10

Oligopeptide-10 – is an antimicrobi...