About XuanMing

Diadegkeun dina 2012, Changzhou Xuanming Kimia Co., Ltd. specializes di rupa bahan kimia jeung produk péptida. Dumasar kana prinsip customer munggaran tur kualitas heula, parusahaan nyadiakeun leuwih ti 500 produk jeung jasa profésional rojongan teknis pikeun leuwih ti 200 konsumén dina industri farmasi, kageulisan, dahareun jeung kaséhatan.

produk béntang

Pilihan umum tina peminat kabugaran

News Center

Pilihan umum tina peminat kabugaran

Detailed explanation of Ninepeptide-1

Detailed explanation of Ninepeptide-1

Nine peptide-1, also known as nine-sheng ...
The cosmetic role of peptides in cosmetics

The cosmetic role of peptides in cosmetics

The biological activity of peptide depend...
Péptida tambaga / tambaga tripeptida-1 dina kosmétik

Copper peptide/copper tripeptide-1 in cos...

First, first of all, we refer to the copp...
L-karnosin

L-karnosin

L-Carnitine is ...
Oligopeptide-10

Oligopeptide-10

Oligopeptide-10 – is an antimicrobi...